22 Ağustos 2008 Cuma

KARPUZ SUYU



Yaz sıcağında en lezzetli serinleme yollarından biri şüphesiz karpuz yemektir.
Ancak karpuzlar ne kadar kocaman. Kes kes, ye ye bitmiyor, durunca da bozuluyor. Bu tarifle karpuzu bir çırpıda bitireceksiniz :)))


Blendırınızın içine çekirdekleri temizlenmiş karpuzlarınızı ve 3-4 adet buzu atıp buzlar ufalanıncaya kadar çalıştırın. Bardaklarınıza boşaltıp soğuk soğuk için.

(Naneler soluk çıkmış çünkü kurumaya bırakılmılşlardı.)



2 yorum:

Adsız dedi ki...

İlginç her meyvanın suyunun çıkarılacağını düşünürüm de karpuz zaten su gibi olduğu için hiç aklıma gelmemişti. Görüntüsü de çok güzel ilk fırsatta deneyeceğim.
Merve

Adsız dedi ki...

Yaz günleri için değişik ve harika bir içecek, ellerine sağlık.