Malzemeler:
3 Yufka
200 gr kıyma
1 sap pırasa
1 havuç
Taze çekilmiş karabiber
Tuz
Yağ
Soğan
Hazırlama:
Kıyma, soğan, küçük kesilmiş pırasa, rendelenmiş havucu önce kıymadan başlayarak yağda kavurun.
Yufkaları yağ ve su karışımı ile yağlayın.
İkiye bölün. Düz tarafından 3 parmak kadar kıvırıp kıymalı harcınızı üzerine yayın yuvarlayıp fırın tepsisine dizin. Üzerine erimiş yağ ve su karışımından gezdirip 175 derece fırında pişirin.
3 Yufka
200 gr kıyma
1 sap pırasa
1 havuç
Taze çekilmiş karabiber
Tuz
Yağ
Soğan
Hazırlama:
Kıyma, soğan, küçük kesilmiş pırasa, rendelenmiş havucu önce kıymadan başlayarak yağda kavurun.
Yufkaları yağ ve su karışımı ile yağlayın.
İkiye bölün. Düz tarafından 3 parmak kadar kıvırıp kıymalı harcınızı üzerine yayın yuvarlayıp fırın tepsisine dizin. Üzerine erimiş yağ ve su karışımından gezdirip 175 derece fırında pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder