Hamur Malzemesi:
2 çorba kaşığı tozşeker
6 çorba kaşığı süt
7 çorba kaşığı tepeleme un
Yarım paketten az erimemiş becel
İç Malzemesi :
1 küçük kavanoz erik marmeladı
Hazırlama:
2 çorba kaşığı tozşeker
6 çorba kaşığı süt
7 çorba kaşığı tepeleme un
Yarım paketten az erimemiş becel
İç Malzemesi :
1 küçük kavanoz erik marmeladı
Hazırlama:
Hamur malzemesinin hepini beraberce yoğurup, tart kalıbımızı (borcamın orta boyundan 1 küçük) yağladıktan sonra hamurun 4/1 ni ayırıyoruz.
Kalıba hamurun 4/3 nü yayıyoruz. Üzerine erik marmeladını döküp yayıyoruz.
Kalıba hamurun 4/3 nü yayıyoruz. Üzerine erik marmeladını döküp yayıyoruz.
Kalan hamuru ince şeritler şeklinde harcımızın üzerine kafes yapıyoruz. 150 derecede pişiriyoruz.
Serviste üzerine krema dökebilirsiniz…
Özellikle sabah kahveleri yanında enfes oluyor.
Serviste üzerine krema dökebilirsiniz…
Özellikle sabah kahveleri yanında enfes oluyor.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder