Malzemeler:
8 Adet Halley bisküvi
4 adet Eti Negro
1 paket toz krem şanti
Muz
Çilek
Siyah taze üzüm
Fındık
Badem
1 paket çikolata sosu
Süt
Hazırlama:
Bisküvileri elimizle geniş bir kaba çok büyük olmayacak şekilde kıralım. Küçük küçük kestiğimiz meyveleri, (meyveler çeşit olarak artırılıp değiştirilebilir) iri çentilmiş ceviz ve bademi sonra da paket üzerindeki tarife göre, ölçüden bir parmak eksik sütle yaptığımız krem şantiyemizi karışıma ekleyip harmanlayalım.
İçine yapışmasın diye buzdolabı poşeti serdiğimiz pastamızın şeklini belirleyecek kabımıza bu karışımı boşaltıp arada boşluk kalmayacak şekilde sıkıştırıp buzlukta yarım saat bekletelim sonra dolabın alt kısmına alıp servise kadar dolapta saklayalım.
Üzerindeki tarife göre hazırladığımız çikolata sosu ile süsleyip servis edelim.
Tarif: Neptün
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder