Malzemeler:
1 paket kemiksiz tavuk budu
10 diş sarımsak
6 küçük taze patates
Zeytinyağı
Tuz
Çekilmiş karabiber
Taze kekik
Hazırlama:
Tavuk butlarını fırın kabına dizin. Taze patatesleri kabuklarını soymamadan dörde veya altıya bölerek tavukların aralarına yerleştirin. Sarımsakları yarısı kabuklu diğerlerini soyup tavukların üzerine dağıtın.
Zeytinyağı, tuz, çekilmiş karabiber, kekik ekleyin ve 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
1 paket kemiksiz tavuk budu
10 diş sarımsak
6 küçük taze patates
Zeytinyağı
Tuz
Çekilmiş karabiber
Taze kekik
Hazırlama:
Tavuk butlarını fırın kabına dizin. Taze patatesleri kabuklarını soymamadan dörde veya altıya bölerek tavukların aralarına yerleştirin. Sarımsakları yarısı kabuklu diğerlerini soyup tavukların üzerine dağıtın.
Zeytinyağı, tuz, çekilmiş karabiber, kekik ekleyin ve 180 derece fırında üzeri kızarana kadar pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder